Sky Chain Worldwide Limited is a new ACEX Alliance Member

The company provides comprehensive services of air and sea freight, customs clearance, insurance and storage.
Sky Chain Worldwide Limited business scope is covering export and import air/sea freight forwarding, customs declaration, insurance, warehousing, professional packing, exhibition service and many other value added services.
«I am honored to become a part of ACEX group. Hope we can develop more business between Russia and China. As a company that base in China, we will assist other members of ACEX in my best from/to China» - says Jack Zhao, the company manager.
In 2010, Tianxiang International Freight Forwarding Agency LLC was officially established in Hong Kong. Sky Chain Worldwide Limited is authorized by Ministry of Commercial of China and Civil Aviation Administration of China as the class A international freight forwarding agency.
Sky Chain Worldwide limited also has established stable good agent relationship with many airlines and shipping companies. With the development, based on the excellent service, they became the credible business partner for many famous international companies.
“In order to get the most competitive rate for air transport, we signed BSA (Block Space Agreement) with airlines for export from China. It means we could get more discount for heavy cargo and light cargo”- representatives of the company comment.
Sky Chain Worldwide Limited has very good reputation with Customs, inspection and quarantine bureau, commerce bureau, China Council for Promotion of International Trade.
From January 2018, Sky Chain Worldwide Limited started the rail transport from China to Vorsino. Transit time is 15 to 18 days, faster than ocean, cheaper than air.

Strengths of the company:

Sea Air Transport Service from Beijing PEK, Shanghai PVG, Shenzhen SZX to Russia and Europe (Airline RU, SU, AY, JL, CA, HU)
Dangerous goods international shipping from Beijing PEK and Hong Kong HKG
Exhibition Packing Service
International Personal Effect Moving

Full range of services and contacts are available at the page of the new member of the Alliance.

Details: https://acexgroup.net/en/news/sky-chain-worldwide-is-a-new-member-of-the-acex-alliance/

30, Kommunalny proezd,
Khimki, 141400, Russia

Контактное лицо: ACEX Press center (написать письмо автору)
Компания: ACEX (все новости этой организации)
Добавлен: 19:02, 09.06.2018

Челябинские активисты Народного фронта провели мониторинг качества услуг маршрутных такси, «Народный фронт «За Россию» в Челябинской области, 05:23, 12.08.2018, Россия
Активисты челябинского отделения Общероссийского народного провели мониторинг качества услуг, оказываемых маршрутными такси…

«Деловые Линии» совместно с Группой Ренессанс запустили 3PL страхование, ГК Деловые Линии, 04:25, 12.08.2018, Россия
ГК «Деловые Линии» в партнерстве с Группой Ренессанс страхование запустили услугу по обеспечению комплексной страховой защиты клиентов во время выполнения складских и транспортных операций в рамках оказания 3PL-услуг. Страхование распространяется на вывоз груза от клиента, сортировку груза, его хранение на складе и доставку конечному потребителю.

Объем перевозок AsstrA-Associated Traffic AG в сегменте металлургической промышленности вырос на 7%, AsstrA-Associated Traffic AG, 00:52, 10.08.2018, Россия
Транспортировка черных металлов занимает 8,8% от всех перевозок AsstrA и приносит 8,3% от общего оборота компании

Эксперты назвали самых надежных партнеров в логистической отрасли в рамках Logistic Chain Performance Rating™ 2018, Vivid Senses, 00:17, 10.08.2018, Россия
Часть компаний, заполнивших анкету, не смогли подтвердить заявляемые компетенции через предоставление контактов клиентов и детально расписанные KPI. Финалистами секции Logistic Provider™ стали следующие компании: Lans-Logistic, Optima logistics, Трафт, CDEK, ВанТрансЛогистика, STS Logistics, и Logistic L7.

Рост цен на топливо способствовал увеличению клиентского портфеля FKKGroup, ФККГруп, 03:57, 03.08.2018, Россия
Повышение стоимости на топливо может стать фактором роста для транспортно-логистической компании, которая делает ставку на качественное решение ежедневных и срочных задач клиента.

РОЛЬФ собрал поклонников SKODA на KODIAQ EXPERIENCE, РОЛЬФ, 03:26, 03.08.2018, Россия
В московском парке Сокольники прошел большой автомобильный праздник KODIAQ EXPERIENCE. Его организаторами стали официальный импортер марки SKODA – SKODA Auto Россия и дилерские центры РОЛЬФ Вешки и РОЛЬФ Центр.

«Деловые Линии» открыли новое подразделение на Дальнем Востоке в г. Находка, ГК Деловые Линии, 03:20, 03.08.2018, Россия
Это шестой филиал «Деловых Линий» на Дальнем Востоке. Он позволит удовлетворить возросший спрос клиентов на доставку автозапчастей и мототехники из региона в центральную часть страны.

География сотрудничества FKKGroup с LEROY MERLIN расширяется, FKKGroup, 00:41, 01.08.2018, Россия
Через 3 месяца с начала сотрудничества партнеры планируют увеличивать объемы перевозок и расширять географию сотрудничества.

ACEX lifehacks. Is the vessel half-empty or half-full?, ACEX, 00:39, 01.08.2018, Россия
Criteria for choosing a logistics provider in an inquiry of companies and retailers’ representatives

ACEX lifehacks. Mission possible – Work with the Oversized Cargo, ACEX, 00:34, 01.08.2018, Россия
Each transportation has its own characteristics, and there is no universal solution for everyone, especially when we speak about oversized cargo.

Разработано AVart.Стуdия © 2008-2018 atrex.ru