Sky Chain Worldwide Limited is a new ACEX Alliance Member

The company provides comprehensive services of air and sea freight, customs clearance, insurance and storage.
Sky Chain Worldwide Limited business scope is covering export and import air/sea freight forwarding, customs declaration, insurance, warehousing, professional packing, exhibition service and many other value added services.
«I am honored to become a part of ACEX group. Hope we can develop more business between Russia and China. As a company that base in China, we will assist other members of ACEX in my best from/to China» - says Jack Zhao, the company manager.
In 2010, Tianxiang International Freight Forwarding Agency LLC was officially established in Hong Kong. Sky Chain Worldwide Limited is authorized by Ministry of Commercial of China and Civil Aviation Administration of China as the class A international freight forwarding agency.
Sky Chain Worldwide limited also has established stable good agent relationship with many airlines and shipping companies. With the development, based on the excellent service, they became the credible business partner for many famous international companies.
“In order to get the most competitive rate for air transport, we signed BSA (Block Space Agreement) with airlines for export from China. It means we could get more discount for heavy cargo and light cargo”- representatives of the company comment.
Sky Chain Worldwide Limited has very good reputation with Customs, inspection and quarantine bureau, commerce bureau, China Council for Promotion of International Trade.
From January 2018, Sky Chain Worldwide Limited started the rail transport from China to Vorsino. Transit time is 15 to 18 days, faster than ocean, cheaper than air.

Strengths of the company:

Sea Air Transport Service from Beijing PEK, Shanghai PVG, Shenzhen SZX to Russia and Europe (Airline RU, SU, AY, JL, CA, HU)
Dangerous goods international shipping from Beijing PEK and Hong Kong HKG
Exhibition Packing Service
International Personal Effect Moving

Full range of services and contacts are available at the page of the new member of the Alliance.

Details: https://acexgroup.net/en/news/sky-chain-worldwide-is-a-new-member-of-the-acex-alliance/

30, Kommunalny proezd,
Khimki, 141400, Russia

Контактное лицо: ACEX Press center (написать письмо автору)
Компания: ACEX (все новости этой организации)
Добавлен: 19:02, 09.06.2018

Знакомство ACEX с вьетнамскими экспортерами состоялось в Новосибирске, ACEX, 14:07, 18.06.2018, Россия
Руководитель проектов отдела развития АСЕХ Евгений Растопчин принял участие в Новосибирском Федеральном Логистическом Форуме и посетил выставку «Вьетнам-Экспо-Сибирь» в рамках поездки в Новосибирск.

ТК «Байкал Сервис» совершенствует доставку грузов в Свердловской области, Байкал Сервис, 19:37, 15.06.2018, Россия
Грузоперевозчик постепенно расширяет свою логистическую сеть и сокращает сроки доставки в регионе.

ACEX на Воронежском промышленном форуме, ACEX, 19:01, 15.06.2018, Россия
Председатель правления Альянса ACEX Мирослав Золотарёв провел сессию «Автоматизация логистики: Россия и Европа» в рамках мероприятия.

«Байкал Сервис Ставрополь» стал в два раза больше, Байкал Сервис, 03:10, 15.06.2018, Россия
С 13 июня ставропольский филиал транспортной компании начал принимать клиентов по новому адресу.

Аутсорсинг логистических услуг становится ключевой тенденцией отрасли. ACEX на Неделе Российского Ритейла, ACEX, 02:56, 15.06.2018, Россия
Все больше поднимается тема развития аутсорсинга логистических процессов на ключевых мероприятиях отрасли.

Practical Tasks of Logistics will be discussed at the ACEX Conference in Sochi, ACEX, 02:55, 15.06.2018, Россия
ACEX conference will be held as a two days’ closed-door event for the owners of logistics companies at the Radisson Blu Paradise Resort, Sochi, on September 14-16.

Практические задачи логистики обсудят на конференции ACEX в Сочи, ACEX, 02:54, 15.06.2018, Россия
14-16 сентября в отеле Radisson Blu Paradise Resort, Сочи пройдет конференция ACEX в течение двух дней в режиме закрытого мероприятия для первых лиц логистических компаний.

«Деловые Линии» запустили работу с дистрибьютором печатной техники «ГК КИТО» по всей России, ГК Деловые Линии, 02:52, 15.06.2018, Россия
Заказчик 3PL-услуг передал в управление комплекс операций - приемку, учет, ответственное хранение и складскую обработку товаров. Кроме того, «Деловые Линии» занимаются комплектацией заказов и их дальнейшей доставкой до конечных потребителей. Ежедневно «ГК КИТО» получает все необходимые отчеты о перемещениях товаров.

ACEX lifehacks. Code of efficient communication with the customer, ACEX, 19:24, 09.06.2018, Россия
Leading ACEX sales experts shared their experience of communication with clients

CARGO EXPRESS (ACEX Alliance member) gives advice How to handle Temperature Controlled Cargo, ACEX, 19:11, 09.06.2018, Россия
There are two main temperature modes in transportations.

Разработано AVart.Стуdия © 2008-2018 atrex.ru