The 4th Annual International Universities Networking Conference - IUNC Americas 2018

IUNC Organizing Committee is proud to invite the leading professionals in International Higher Education to participate in the 4th Annual International Universities Networking Conference - IUNC Americas 2018 to be held in Miami (FL, USA) on December 5-7, 2018.
Please look through a brief questionnaire to understand if IUNC Americas 2018 conference is relevant for you to participate.

Are you…

Interested in cooperation with universities and colleges from USA, Canada or Latin America?
Looking for new partnership opportunities and exploring ways of foreign student recruitment?
Seeking options to manage numerous of business trips & int’l activities efficiently?
YES ? We will be very glad to welcome you at IUNC Americas 2018 conference & workshop!

IUNC Americas 2018 conference is the exclusive face-to-face networking event specifically designed to connect universities from around the world with international office directors from institutions of USA, Canada, LATAM region and edu agencies.

Why attend?

IUNC Americas 2018 will…

Provide you with excellent networking opportunities with institutions of your interest ►via business appointments
Give you a chance to meet good & motivated agencies ►you will recruit more as a result
Save you time & budget ► you can conduct all these activities in one place by yourself (no booths, no needless travels, negotiations only!)

General information

IUNC Americas 2018 will highlight cutting-edge tendencies in the sphere of higher education in North & South Americas and will bring together more than 100 attendees from across the globe. In December 2018 the leading institutions of North America and Latin America, which are open for new partnership relations, will get together with foreign universities and edu agencies from all over the world, looking for prospective international partners. Miami will become a place of the latest HigherEd trends discussions, networking and collaboration developing for the top-notch professionals from around the world. This event will be interesting to those universities that want to establish cooperation in the field of student or faculty exchange, joint grant applications, dual degrees etc.

The conference program will include sessions, presentations and round-tables on the local & global HigherEd tendencies, one-to-one meetings with universities and agencies. The IUNC Americas 2018 will provide to each university the outstanding opportunities for networking, personal approaching potential partners, university/company branding and marketing.

Inspired by the best practices in international networking we are offering you a state-of-the-art meeting e-scheduler for making appointments with suitable parties quickly and efficiently. So you can preschedule all your meetings before arriving at the conference. At the conference, each participant will get a numbered workplace (meeting table) and all your prospective partners will easily find you among other attendees.

The IUNC Americas 2018 will definitely become one of the best networking conferences for establishing university partnerships. We welcome universities, colleges, languages schools, recruiting agencies and other educational service providers from around the globe to join us at IUNC Americas 2018 conference!

Контактное лицо: Alexandra Golubeva (написать письмо автору)
Компания: Eastern European University Association (все новости этой организации)
Добавлен: 00:52, 30.05.2018

В АлтГУ избраны новые деканы двух естественнонаучных факультетов, Алтайский государственный университет, 21:48, 26.06.2019, Россия
25 июня в АлтГУ состоялось очередное заседание ученого совета университета, одним из вопросов которого стали выборы деканов ФМиИТ и ФТФ.

В АлтГУ проходит XVI Международная научно-практическая конференция «Пища. Экология. Качество», Алтайский государственный университет, 21:08, 26.06.2019, Россия
Ее организаторы – ФГБУН Сибирский федеральный научный центр агробиотехнологий РАН, Алтайский государственный университет и КАУ «Алтайский центр кластерного развития».

РШУ проведет «Mini MBA. Интенсив» в Сочи, Русская Школа Управления, 19:17, 25.06.2019,
С 19 по 31 августа 2019 года в Сочи пройдет обучение по программе «Mini MBA. Интенсив».

Кружковое движение НТИ в 2019-2020 году выйдет на пространство стран ШОС, Кружковое движение НТИ, 19:14, 25.06.2019, Киргизия
Для школьников из стран ШОС планируется впервые провести Олимпиаду НТИ и международную проектную школу «Практики будущего». Эти инициативы были озвучены на XII заседании Молодежного совета ШОС в Бишкеке.

Студентка факультета математики АлтГУ проходит стажировку в Японии, Алтайский государственный университет, 17:20, 24.06.2019, Россия
Студентка 3-го курса факультета математики и информационных технологий опорного Алтайского госуниверситета Галина Ярошенко уже две недели учится в Японии.

В АлтГУ завершила свою работу летняя географическая школа «Вокруг света – 2019», Алтайский государственный университет, 17:09, 24.06.2019, Россия
На базе Южно-Сибирского ботанического сада опорного Алтайского госуниверситета состоялись заключительные занятия учащихся географическая школа «Вокруг света – 2019».

Города для будущих поколений спроектируют школьники на первой международной школе Кружкового движения НТИ, Кружковое движение НТИ, 15:19, 24.06.2019, Россия
Первая Международная проектная школа «Практики будущего» Кружкового движения Национальной технической инициативы (НТИ) пройдет 12-30 августа в Челябинской области.

Исследование Project Management Institute выявило шесть технологий искусственного интеллекта, влияющих на специалистов по проектам., Project Management Institute, 15:54, 22.06.2019, США
Институт управления проектами (Project Management Institute, PMI) сегодня выпустил свой подробный отчёт Pulse of the Profession® 2019 года «Новаторы ИИ: взламывая код эффективности выполнения проекта»

Исследование Project Management Institute выявило шесть технологий искусственного интеллекта, влияющих на специалистов по проектам., Project Management Institute, 02:10, 22.06.2019, США

Исследование Project Management Institute выявило шесть технологий искусственного интеллекта, влияющих на специалистов по проектам., Project Management Institute, 01:36, 22.06.2019, США