The 4th Annual International Universities Networking Conference - IUNC Americas 2018

IUNC Organizing Committee is proud to invite the leading professionals in International Higher Education to participate in the 4th Annual International Universities Networking Conference - IUNC Americas 2018 to be held in Miami (FL, USA) on December 5-7, 2018.
Please look through a brief questionnaire to understand if IUNC Americas 2018 conference is relevant for you to participate.

Are you…

Interested in cooperation with universities and colleges from USA, Canada or Latin America?
Looking for new partnership opportunities and exploring ways of foreign student recruitment?
Seeking options to manage numerous of business trips & int’l activities efficiently?
YES ? We will be very glad to welcome you at IUNC Americas 2018 conference & workshop!

IUNC Americas 2018 conference is the exclusive face-to-face networking event specifically designed to connect universities from around the world with international office directors from institutions of USA, Canada, LATAM region and edu agencies.

Why attend?

IUNC Americas 2018 will…

Provide you with excellent networking opportunities with institutions of your interest ►via business appointments
Give you a chance to meet good & motivated agencies ►you will recruit more as a result
Save you time & budget ► you can conduct all these activities in one place by yourself (no booths, no needless travels, negotiations only!)

General information

IUNC Americas 2018 will highlight cutting-edge tendencies in the sphere of higher education in North & South Americas and will bring together more than 100 attendees from across the globe. In December 2018 the leading institutions of North America and Latin America, which are open for new partnership relations, will get together with foreign universities and edu agencies from all over the world, looking for prospective international partners. Miami will become a place of the latest HigherEd trends discussions, networking and collaboration developing for the top-notch professionals from around the world. This event will be interesting to those universities that want to establish cooperation in the field of student or faculty exchange, joint grant applications, dual degrees etc.

The conference program will include sessions, presentations and round-tables on the local & global HigherEd tendencies, one-to-one meetings with universities and agencies. The IUNC Americas 2018 will provide to each university the outstanding opportunities for networking, personal approaching potential partners, university/company branding and marketing.

Inspired by the best practices in international networking we are offering you a state-of-the-art meeting e-scheduler for making appointments with suitable parties quickly and efficiently. So you can preschedule all your meetings before arriving at the conference. At the conference, each participant will get a numbered workplace (meeting table) and all your prospective partners will easily find you among other attendees.

The IUNC Americas 2018 will definitely become one of the best networking conferences for establishing university partnerships. We welcome universities, colleges, languages schools, recruiting agencies and other educational service providers from around the globe to join us at IUNC Americas 2018 conference!

Контактное лицо: Alexandra Golubeva (написать письмо автору)
Компания: Eastern European University Association (все новости этой организации)
Добавлен: 00:52, 30.05.2018

ТГУ дарит яркий отдых и незабываемые эмоции, Молодежный медиахолдинг "ЕСТЬ TALK!" ТГУ, 06:06, 12.08.2018, Россия
Ежегодно Тольяттинский государственный университет дарит путевки самым активным студентам. В этом году три группы самых инициативных, умных и творческих ребят получили такой подарок.

ТГУ апгрейдит «Сержанта», Молодежный медиахолдинг "ЕСТЬ TALK!" ТГУ, 06:02, 12.08.2018,
Тольяттинский государственный университет (ТГУ) намерен привлечь международную компанию MECAS ESI к развитию своего проекта по созданию легких коррозийно-стойких каркасно-модульных транспортных средств военного и специального назначения (КМТС).

Вторая конференция по наставничеству Global Mentori 2018 пройдет в ноябре в Москве, Global Mentori 2018, 22:53, 03.08.2018,
12-13 ноября 2018 года в Москве пройдет вторая ежегодная Международная конференция по наставничеству в России Global Mentori 2018.

Курс "1С:Управление торговлей 8. Основные принципы работы с программой", 1С:Апрель Софт, 00:47, 01.08.2018, Россия
Центр Сертифицированного Обучения 1С:Апрель Софт объявляет набор в учебную группу с 9 августа. Запишитесь сегодня!

Активисты ОНФ в Туве обсудили повышение качества детского отдыха в оздоровительных лагерях, Общероссийский народный фронт, 00:26, 01.08.2018, Россия
На площадке Общероссийского народного фронта в Туве прошло обсуждение итогов мониторинга детских оздоровительных лагерей. Участники круглого стола рассмотрели возможности устранения выявленных недостатков и перспективы развития государственно-частного партнерства в сфере детского отдыха и оздоровления в регионе. По итогам обсуждения были выработаны предложения по улучшению работы учреждений в этой области.

ОТР примет на стажировку студентов Пермского госуниверситета, ОТР, 18:55, 28.07.2018, Россия
Пермский государственный национальный исследовательский университет подписал соглашение о сотрудничестве с компанией MERLION (крупнейший российский широкопрофильный дистрибьютор), которая осенью прошлого года вошла в капитал ОТР.

Во Франции успешно завершилась профессиональная стажировка Perfectha®, MARTINEX Group, 01:55, 19.07.2018, Россия
В начале июля 2018 года врачи-косметологи вернулись из Лиона (Франция), где со 2 по 5 число компаниями MATINEX Group и Sinclair Pharma была организована профессиональная стажировка по контурной пластике.

«Метриум»: Первое повышение цен в ЖК «Катуар», Метриум, 01:52, 19.07.2018, Россия
ГК «Ферро-Строй» сообщает о первом повышении цен в жилом комплексе комфорт-класса «Катуар»

Эксперты ОНФ провели мониторинг организации отдыха в детских лагерях Челябинской области, «Народный фронт «За Россию» в Челябинской области, 01:42, 19.07.2018, Россия
Активисты челябинского отделения Общероссийского народного фронта подвели предварительные итоги мониторинга детских лагерей региона…