The 4th Annual International Universities Networking Conference - IUNC Americas 2018

IUNC Organizing Committee is proud to invite the leading professionals in International Higher Education to participate in the 4th Annual International Universities Networking Conference - IUNC Americas 2018 to be held in Miami (FL, USA) on December 5-7, 2018.
Please look through a brief questionnaire to understand if IUNC Americas 2018 conference is relevant for you to participate.

Are you…

Interested in cooperation with universities and colleges from USA, Canada or Latin America?
Looking for new partnership opportunities and exploring ways of foreign student recruitment?
Seeking options to manage numerous of business trips & int’l activities efficiently?
YES ? We will be very glad to welcome you at IUNC Americas 2018 conference & workshop!

IUNC Americas 2018 conference is the exclusive face-to-face networking event specifically designed to connect universities from around the world with international office directors from institutions of USA, Canada, LATAM region and edu agencies.

Why attend?

IUNC Americas 2018 will…

Provide you with excellent networking opportunities with institutions of your interest ►via business appointments
Give you a chance to meet good & motivated agencies ►you will recruit more as a result
Save you time & budget ► you can conduct all these activities in one place by yourself (no booths, no needless travels, negotiations only!)

General information

IUNC Americas 2018 will highlight cutting-edge tendencies in the sphere of higher education in North & South Americas and will bring together more than 100 attendees from across the globe. In December 2018 the leading institutions of North America and Latin America, which are open for new partnership relations, will get together with foreign universities and edu agencies from all over the world, looking for prospective international partners. Miami will become a place of the latest HigherEd trends discussions, networking and collaboration developing for the top-notch professionals from around the world. This event will be interesting to those universities that want to establish cooperation in the field of student or faculty exchange, joint grant applications, dual degrees etc.

The conference program will include sessions, presentations and round-tables on the local & global HigherEd tendencies, one-to-one meetings with universities and agencies. The IUNC Americas 2018 will provide to each university the outstanding opportunities for networking, personal approaching potential partners, university/company branding and marketing.

Inspired by the best practices in international networking we are offering you a state-of-the-art meeting e-scheduler for making appointments with suitable parties quickly and efficiently. So you can preschedule all your meetings before arriving at the conference. At the conference, each participant will get a numbered workplace (meeting table) and all your prospective partners will easily find you among other attendees.

The IUNC Americas 2018 will definitely become one of the best networking conferences for establishing university partnerships. We welcome universities, colleges, languages schools, recruiting agencies and other educational service providers from around the globe to join us at IUNC Americas 2018 conference!

Контактное лицо: Alexandra Golubeva (написать письмо автору)
Компания: Eastern European University Association (все новости этой организации)
Добавлен: 00:52, 30.05.2018

PMI запускает поиск следующего президента и генерального директора., Project Management Institute (PMI), 00:18, 24.10.2018, США
Институт управления проектами (Project Management Institute, PMI) сегодня объявила о сотрудничестве с Heidrick & Struggles для того, чтобы помочь организации найти следующего президента и главного исполнительного директора (CEO).

PMI запускает поиск следующего президента и генерального директора., Project Management Institute (PMI), 01:52, 23.10.2018, США

Ученый АлтГУ вошла в экспертный состав проекта «Топ-50 художников независимого Казахстана», Алтайский государственный университет, 01:43, 23.10.2018, Россия
Декан факультета искусств и дизайна АлтГУ Л.И. Нехвядович вошла в экспертный состав проекта «Топ-50 художников независимого Казахстана»

Ученый АлтГУ вошла в экспертный состав проекта «Топ-50 художников независимого Казахстана», Алтайский государственный университет, 01:39, 23.10.2018, Россия

Четвертая научно-практическая конференция полиграфологов, Всеукраинская ассоциация полиграфологов, 03:16, 22.10.2018, Украина
Всеукраинская ассоциация полиграфологов приглашает принять участие в четвертой научно-практической конференции полиграфологов, что состоится 23-24 ноября 2018 года в Киеве.

АлтГУ станет главной площадкой проведения географического диктанта в Алтайском крае, Алтайский государственный университет, 20:08, 19.10.2018, Россия
Алтайский государственный университет в четвертый раз станет площадкой для проведения географического диктанта.

Студент Рубцовского филиала АлтГУ представит Алтайский край на Федеральном национальном конкурсе «Студент года – 2018», Алтайский государственный университет, 20:05, 19.10.2018, Россия
В Барнауле подвели итоги алтайского регионального этапа Общероссийской национальной премии «Студент года – 2018»

Руководители ведущих IТ-компаний края на площадке АлтГУ обсудили проблемы кадровой политики, Алтайский государственный университет, 20:04, 19.10.2018, Россия
В опорном Алтайском государственном университете состоялся ряд мероприятий, организованных в рамках XI Алтайского регионального IТ-форума.

Дни науки в КБГУ, Кабардино-Балкарский государственный университет, 03:06, 19.10.2018, Россия
Что лучше, карьера компьютерного гения, дипломированного врача или инженера-строителя? На Днях науки в Кабардино-Балкарском государственном университете им. Х. М. Бербекова у школьников появилась замечательная возможность определиться с выбором будущей профессии.

Дан старт инклюзивному марафону, Кабардино-Балкарский государственный университет им.Х.М. Бербекова, 02:52, 19.10.2018, Россия
О развитии инклюзивного волонтерства в республике, проведении мероприятий, направленных на социализацию и адаптацию детей с ограниченными возможностями здоровья, и организации оказания коррекционно-развивающей помощи в личностно-социальном развитии ребенка речь шла на I республиканском инклюзивном марафоне, стартовавшем 17 октября в Кабардино-Балкарском государственном университете им. Х. М. Бербекова.

Разработано AVart.Стуdия © 2008-2018 atrex.ru