The 4th Annual International Universities Networking Conference - IUNC Americas 2018

IUNC Organizing Committee is proud to invite the leading professionals in International Higher Education to participate in the 4th Annual International Universities Networking Conference - IUNC Americas 2018 to be held in Miami (FL, USA) on December 5-7, 2018.
Please look through a brief questionnaire to understand if IUNC Americas 2018 conference is relevant for you to participate.

Are you…

Interested in cooperation with universities and colleges from USA, Canada or Latin America?
Looking for new partnership opportunities and exploring ways of foreign student recruitment?
Seeking options to manage numerous of business trips & int’l activities efficiently?
YES ? We will be very glad to welcome you at IUNC Americas 2018 conference & workshop!

IUNC Americas 2018 conference is the exclusive face-to-face networking event specifically designed to connect universities from around the world with international office directors from institutions of USA, Canada, LATAM region and edu agencies.

Why attend?

IUNC Americas 2018 will…

Provide you with excellent networking opportunities with institutions of your interest ►via business appointments
Give you a chance to meet good & motivated agencies ►you will recruit more as a result
Save you time & budget ► you can conduct all these activities in one place by yourself (no booths, no needless travels, negotiations only!)

General information

IUNC Americas 2018 will highlight cutting-edge tendencies in the sphere of higher education in North & South Americas and will bring together more than 100 attendees from across the globe. In December 2018 the leading institutions of North America and Latin America, which are open for new partnership relations, will get together with foreign universities and edu agencies from all over the world, looking for prospective international partners. Miami will become a place of the latest HigherEd trends discussions, networking and collaboration developing for the top-notch professionals from around the world. This event will be interesting to those universities that want to establish cooperation in the field of student or faculty exchange, joint grant applications, dual degrees etc.

The conference program will include sessions, presentations and round-tables on the local & global HigherEd tendencies, one-to-one meetings with universities and agencies. The IUNC Americas 2018 will provide to each university the outstanding opportunities for networking, personal approaching potential partners, university/company branding and marketing.

Inspired by the best practices in international networking we are offering you a state-of-the-art meeting e-scheduler for making appointments with suitable parties quickly and efficiently. So you can preschedule all your meetings before arriving at the conference. At the conference, each participant will get a numbered workplace (meeting table) and all your prospective partners will easily find you among other attendees.

The IUNC Americas 2018 will definitely become one of the best networking conferences for establishing university partnerships. We welcome universities, colleges, languages schools, recruiting agencies and other educational service providers from around the globe to join us at IUNC Americas 2018 conference!

Контактное лицо: Alexandra Golubeva (написать письмо автору)
Компания: Eastern European University Association (все новости этой организации)
Добавлен: 00:52, 30.05.2018

Встреча владельцев бизнеса на тему: "Как в компании разложить все по полочкам?", ЦО "Деловая инициатива", 22:58, 18.01.2019, Россия
«Каждый предприниматель стремится к управляемому росту своей компании» - говорит Оксана Михайловна Мокроносова, основатель и главный тренер-консультант «ЦО «Деловая инициатива». Хотите знать с чего начать? Как успешно организовать описание постов? Как замотивировать персонал на совершенствование работы? Приходите на нашу ежемесячную ВСТРЕЧУ ВЛАДЕЛЬЦЕВ БИЗНЕСА!

АлтГУ возобновляет работу Интернет-лицея по подготовке к ЕГЭ по биологии, Алтайский государственный университет, 22:55, 18.01.2019, Россия
С января 2019 года биологический факультет опорного Алтайского государственного университета возобновляет цикл вебинаров по подготовке к ЕГЭ по биологии.

РФФИ окажет грантовую поддержку 6 проектам ученых АлтГУ, Алтайский государственный университет, 22:54, 18.01.2019, Россия
Российский фонд фундаментальных исследований окажет грантовую поддержку научным проектам опорного Алтайского государственного университета.

Студентов АлтГУ на хорошую учебу благословят «кремовой подписью» в пряничной зачетке, Алтайский государственный университет, 22:48, 18.01.2019, Россия
25 января в опорном Алтайском государственном университете состоится театрализованное культурно-массовое мероприятие, посвященное Дню российского студенчества.

В АлтГУ на V Конвенте лидеров Алтая выберут лучшие студенческие практики, Алтайский государственный университет, 21:50, 18.01.2019, Россия
25 января опорный Алтайский государственный университет присоединится к работе юбилейного V Конвента лидеров студенческого самоуправления Алтая.

Международная стажировка – старт для успешной карьеры, Кабардино-Балкарский государственный университет, 21:46, 18.01.2019, Россия
Центр развития карьеры КБГУ совместно с крупнейшей в России туристической компанией «ANEX Tour» провели презентационную встречу с соискателями на программу летней международной стажировки на территории Анталийского побережья в Турецкой Республике.

Получи грант для защиты ученой степени!, Кабардино-Балкарский государственный университет, 21:45, 18.01.2019, Россия
Российский фонд фундаментальных исследований объявил о начале приема заявок на конкурс «Мобильность» на лучшие научные проекты, выполняемые молодыми учеными под руководством кандидатов и докторов наук в научных организациях Российской Федерации.

Вопросы противодействия коррупции обсудят на всероссийской конференции в АлтГУ, Алтайский государственный университет, 05:25, 18.01.2019, Россия
Опорный Алтайский госуниверситет станет площадкой для проведения I Всероссийской научно-практической конференции «Роль гражданского общества в противодействии коррупции».

На «Профнавигаторе» в АлтГУ проведут бесплатное профтестирование школьников, Алтайский государственный университет, 05:24, 18.01.2019, Россия
В воскресенье, 27 января, в опорном Алтайском государственном университете состоится профориентационная акция для учеников 8 – 11 классов и их родителей под названием «Профнавигатор».

Ботаники АлтГУ успешно реализуют проект по улучшению пастбищ степей Кулунды, Алтайский государственный университет, 05:17, 18.01.2019, Россия
Ученые-ботаники опорного Алтайского государственного университета реализуют проект по улучшению сенокосно-пастбищных угодий сухостепной зоны Кулунды.

Разработано AVart.Стуdия © 2008-2019 atrex.ru