AV Ventures Partners with AR Ventures to Help Innovative Projects Come True

[i]AV Ventures announced that it has joined forces with AR Ventures to boost innovations and promote development of the decentralized world[/i]
AV Ventures and AR Ventures decided to unite their efforts in helping prospective projects to quickly realize their innovative ideas.

June 18, 2018 - the companies announced collaboration in the area of due diligence and investor communication services. Thus, the companies will create joined project databases and will work together on developing reliable criteria, which will help to select the best startups and avoid investing into scam projects. In this way, the best projects will get focused attention of investors and will be able to raise necessary funds for their implementations fast. Moreover, the companies have a keen interest in development a platform for easy communication between investors.

About AR Ventures

AR Ventures is a venture capital and consultancy company, which is interested in blockchain solutions and supports business leaders who are ready to be a part of the decentralized revolution. AR Ventures was established by Alexander Rugaev in 2018, and it unites a team of blockchain enthusiasts who are keen on creating a new, decentralized world through applying advanced and original technologies. The team of AR Ventures has been investing in blockchain for 4 years, and it has solid experience in this sector. Thus, giving consultations in the area of crowdfunding, the company has helped blockchain startups to raise more than 150,000,000 USD since 2016.

About AV Ventures

AV Ventures is an investment and consulting company on the market of blockchain and cryptocurrencies. It was found in 2017 by Andrey Voronkov. The company works in the field of ICO analytics, investment and consulting. Furthermore, the company develops own decentralized projects attracting best experts in the subject area and using the newest ideas in blockchain technology. Those are such projects as DrugDiscovery@home (a distributed computing project, which uses the power of different computing devices worldwide to solve global health problems); 2B4U (an easy to use web browser, which can browse different blockchain domain names); Proof-of-Oracle (a decentralized experts system, based on reputation, which confirms correctness of transfer of the information into blockchain), Delo Delivery (decentralized mixed cargo and passengers delivery), Merkahab (innovative autonomous, pilot-free transport for big cities), Financial Freedom Federation (international political party upholding border-free world, equal incomes and international direct democracy principles, using blockchain, cryptocurrencies, DAO and smart-contracts), etc. The mission of AV Ventures is to gather talents and projects into a single database bringing talented people and investments together. Visit us at https://voronkov.io/en/, follow us on Twitter at @andrewcrower.

Контактное лицо: Елена Белая (написать письмо автору)
Компания: Voronkov Ventures ltd. (все новости этой организации)
Добавлен: 00:37, 21.06.2018

Шарджа объявляет об открытии первого полностью интегрированного Центра обслуживания инвесторов, SHUROOQ, 22:04, 23.09.2018, другие страны
Новый центр станет ключевым пунктом доступа для мировых инвесторов и главным поводом привлечения инвестиционных услуг в эмират

Andersen Global продолжает своё расширение в Южной Америке с BKM Berkemeyer, Andersen Tax, 22:03, 23.09.2018, США
Andersen Global объявляет о продолжении своего расширения в Южной Америке в связи с подписанием Соглашения о сотрудничестве с BKM Berkemeyer, одной из старейших и крупнейших юридических фирм в Парагвае.

Коворкинг и другие тренды ежемесячного издания для административного персонала «АХО: управление, технологии, практика», ИА Монитор, 01:41, 21.09.2018, Россия
В какой бы сфере вы ни работали, разве не полезно было бы раз в месяц получать информационный срез обо всех трендах вашей отрасли/специальности? Попробуйте оценить издания ИА Монитор с этой точки зрения.

BioTime меняет сроки распределения акций AgeX среди своих акционеров, BioTime, Inc., 02:05, 20.09.2018, другие страны
Запущено получение одобрения регулирующих органов, новая дата закрытия реестра будет определена в ближайшее время

BioTime меняет сроки распределения акций AgeX среди своих акционеров, BioTime, Inc., 01:45, 20.09.2018, США

В Чусовом открылся дом детской одежды «Ирис», "Ирис", 01:30, 19.09.2018,
Дом детской одежды «Ирис» работает в г. Чусовом Пермского края при поддержке Объединенной металлургической компании (АО «ОМК», в Пермском крае представлена Чусовским металлургическим заводом, АО «ЧМЗ»). Проект Ирины Сердитых стал победителем конкурса «Начни свое дело», одного из этапов одноименной программы по развитию социального предпринимательства.

ТД «Гулливер и Ко» стал дистрибьютором игрушек ТМ Sylvanian Families и Aquabeads, ТД «Гулливер и Ко», 01:26, 19.09.2018,
Epoch Company, Ltd (Япония) и дочерняя компания «Эпоха чудес» осенью 2018 года приняли решение о назначении Торгового дома «Гулливер и Ко» дистрибьютором на территории Таможенного союза ЕАЭС своих брендов — Sylvanian Families и Aquabeads.

Почему нельзя пропустить Петербургский Международный Лесопромышленный Форум, РЕСТЭК, ВО, 00:55, 18.09.2018, Россия
26–27 сентября в Петербурге пройдет 20-й Петербургский Международный Лесопромышленный Форум, который соберет предпринимателей, экспертов, регуляторов, ученых и профессионалов лесной индустрии со всего мира для обсуждения будущего российской лесной отрасли и обмена опытом.

Регистрация участников конференции OMR 2018 заканчивается в сентябре, РЕСТЭК, ВО, 00:54, 18.09.2018, Россия
2–5 октября в Санкт-Петербурге (КВЦ «Экспофорум», павильон H) будет работать международная выставка и конференция по судостроению и разработке высокотехнологичного оборудования для освоения Арктики и континентального шельфа OMR2018

Andersen Global объявила о новом совете директоров для Европы, Andersen Tax, 00:51, 18.09.2018, Россия
Andersen Global объявила о новом совете директоров для Европы