AV Ventures Partners with AR Ventures to Help Innovative Projects Come True

[i]AV Ventures announced that it has joined forces with AR Ventures to boost innovations and promote development of the decentralized world[/i]
AV Ventures and AR Ventures decided to unite their efforts in helping prospective projects to quickly realize their innovative ideas.

June 18, 2018 - the companies announced collaboration in the area of due diligence and investor communication services. Thus, the companies will create joined project databases and will work together on developing reliable criteria, which will help to select the best startups and avoid investing into scam projects. In this way, the best projects will get focused attention of investors and will be able to raise necessary funds for their implementations fast. Moreover, the companies have a keen interest in development a platform for easy communication between investors.

About AR Ventures

AR Ventures is a venture capital and consultancy company, which is interested in blockchain solutions and supports business leaders who are ready to be a part of the decentralized revolution. AR Ventures was established by Alexander Rugaev in 2018, and it unites a team of blockchain enthusiasts who are keen on creating a new, decentralized world through applying advanced and original technologies. The team of AR Ventures has been investing in blockchain for 4 years, and it has solid experience in this sector. Thus, giving consultations in the area of crowdfunding, the company has helped blockchain startups to raise more than 150,000,000 USD since 2016.

About AV Ventures

AV Ventures is an investment and consulting company on the market of blockchain and cryptocurrencies. It was found in 2017 by Andrey Voronkov. The company works in the field of ICO analytics, investment and consulting. Furthermore, the company develops own decentralized projects attracting best experts in the subject area and using the newest ideas in blockchain technology. Those are such projects as DrugDiscovery@home (a distributed computing project, which uses the power of different computing devices worldwide to solve global health problems); 2B4U (an easy to use web browser, which can browse different blockchain domain names); Proof-of-Oracle (a decentralized experts system, based on reputation, which confirms correctness of transfer of the information into blockchain), Delo Delivery (decentralized mixed cargo and passengers delivery), Merkahab (innovative autonomous, pilot-free transport for big cities), Financial Freedom Federation (international political party upholding border-free world, equal incomes and international direct democracy principles, using blockchain, cryptocurrencies, DAO and smart-contracts), etc. The mission of AV Ventures is to gather talents and projects into a single database bringing talented people and investments together. Visit us at https://voronkov.io/en/, follow us on Twitter at @andrewcrower.

Контактное лицо: Елена Белая (написать письмо автору)
Компания: Voronkov Ventures ltd. (все новости этой организации)
Добавлен: 00:37, 21.06.2018

"Интерьер как арт-объект". Творческая среда с дизайнером Мариной Жуковой, АрхДиалог, 04:24, 19.02.2019, Россия
20 февраля (среда) в 19:00 в центре дизайна и интерьера «Экспострой» на Нахимовском пройдет творческая встреча с известным дизайнером, руководителем собственной студии, соучередителем и совладельцем компании Artique, Мариной Жуковой

20+ шаблонов стильного оформления квартиры, АрхДиалог, 23:11, 15.02.2019, Россия
Приглашаем всех, кто планирует ремонт, принять участие в мероприятии, посвященном выбору стилистических, эргономических и колористических решений, которые помогут разобраться в процессе оформления интерьера и сделают его легче и проще.

Инженерные системы в квартире. Как правильно спланировать, АрхДиалог, 23:11, 15.02.2019, Россия
Семинар, где опытный инженер расскажет, как правильно работать с инженерными системами.

Andersen Global расширяет присутствие в Индии; Nangia Advisors открывает офисы в Бангалоре и Пуне., Andersen Globa, 20:21, 14.02.2019, США
Сегодня Andersen Global объявила о дальнейшем расширении в Индии с открытием в Бангалоре и Пуне новых офисов фирмы Nangia Advisors, сотрудничающей с Andersen Global.

KASTAMONU направила на природоохранные мероприятия более 50 млн руб., KASTAMONU, 01:51, 14.02.2019, Россия
По итогам 2018 года компания KASTAMONU направила более 50 миллионов рублей на природоохранные мероприятия. Всего было реализовано 37 мероприятий по охране атмосферного воздуха, водных ресурсов, почв и земельных ресурсов, по охране окружающей среды от отходов производства и потребления.

Аудио-видео и/или развлекательные системы. Обзор рынка, свойств, технологий и дизайна, АрхДиалог, 00:46, 12.02.2019, Россия
Красивая электроника в интерьере — мнение эксперта. Актуальные модели, особенности применения, ближайшее будущее.

Тренды и инновации 2019 в дизайне. Обзор выставки Maison&Object, АрхДиалог, 00:46, 12.02.2019, Россия
Maison&Objet ведущая ярмарка домашнего интерьера, объединяющая темы международного дизайна интерьера и образа жизни. Она по праву считается одним из самых ярких и увлекательных европейских мероприятий.

PROF-IT GROUP и УАЗ провели референс-визит на тему автоматизации производства для ПАО «Химпром», PROF-IT GROUP, 20:12, 08.02.2019,
7 февраля 2019 года PROF-IT GROUP и Ульяновский автомобильный завод организовали референс-визит делегации ПАО «Химпром».

Эргономика кухни. 10 золотых правил, АрхДиалог, 00:27, 08.02.2019, Россия
Практический семинар-экскурсию, посвященную эргономике кухонного гарнитура и лайфхакам по выбору кухни.

Свободная планировка. Миф или реальность. Примеры из практики, АрхДиалог, 00:36, 08.02.2019, Россия
Приглашаем всех, кто планирует ремонт, на семинар, посвященный особенностям дизайна и ремонта квартир со свободной планировкой.

Разработано AVart.Стуdия © 2008-2019 atrex.ru