IUNC Eurasia 2017 - The 6th Annual International Universities Networking Conference + Edu Agency Workshop

IUNC Eurasia 2017 is the first and unique conference on Int’l Higher Education creating the effective and easy-to-use platform for “university-to-university” and “university-to-agent” first contact establishment and further cooperation development.

IUNC Organizing Committee cordially invites you to participate in the 6th Annual International Universities Networking Conference - IUNC Eurasia 2017 on May 15-18, 2017 in Moscow, Russia.

The conference will gather up to 200 participants from Eurasia and all over the world. The IUNC Eurasia 2017 program will combine engaging sessions and presentations from the world leading experts of University Int’l Relations, round-tables and discussions offering great opportunities to share the best practices and catalyzing ideas exchange and, as usual, extraordinary networking activities.

The main distinctive feature of the IUNC Eurasia 2017 is the format of prescheduled one-to-one meetings.

The IUNC Eurasia 2017 will bundle 2 important HigherEd audiences: universities and edu agencies. There will be excellent opportunities for HEIs to find proper agency at the conference, and discuss int’l student recruitment issues directly on site. For agencies, IUNC Eurasia 2017 will build a friendly environment for presenting themselves and appealing to possible collaboration results.

EEUA will host the 6th Annual IUNC Eurasia 2017 conference. The Head of EEUA will coordinate the IUNC Eurasia 2017 and open the Conference, giving the overview of Int’l Higher Education on the territory of CIS countries (former Soviet Union states) and presenting the latest EEUA’s research on Int’l HigherEd.

Meet foreign & local universities, edu agencies and learn the cutting-edge tendencies in Eurasian Higher Education at the 6th Annual IUNC Eurasia 2017 in Moscow.

IUNC 2017 offers a state-of-the-art meeting e-scheduler, which helps participants to find suitable contacts and make appointments quickly and efficiently. Managing of your conference meetings is a breeze to use today!

Discover Moscow - the capital of the biggest and the most amazing country in the world!

The Conference program includes:
— Open sessions and seminars on various topics about:
• trends of international education
• effective ways of cooperation between universities
• recruitment technologies
• state scholarship programs
— Prescheduled meetings with universities and agencies
— Campus tour to prospective partner universities
— Networking activities

There are many ways of collaboration you will find at the conference:
• Academic exchange of students
• Faculty exchange
• Creating joint educational programs
• Exchange of educational products
• Joint grant applications

Контактное лицо: Anna (написать письмо автору)
Компания: Universities Union of Eurasia (все новости этой организации)
Добавлен: 14:17, 11.01.2017

В Москве стартовал ежегодный форум «Открытые Инновации», Сафмар, 02:51, 19.10.2018,
Впервые за свою семилетнюю историю, главное событие года в сфере технологического предпринимательства проходит на площадке нового многофункционального бизнес-центра «Амальтея»

IWBI запускает глобальную сеть консультантов для WELL Portfolio., International WELL Building Institute, 02:25, 19.10.2018, США
Ведущие эксперты консультируют по вопросам дизайна и внедрения новых тестовых методов для многочисленных зданий в едином проекте

Экспедиция «Север ваш», АэроВолга, 02:28, 18.10.2018,
16 октября в 16:00 в Доме журналиста прошла пресс-конференция по итогам завершения кругосветного арктического перелета «Север ваш».

Экспертный центр «ПОРА» принял участие в круглом столе на площадке Представительства Госкорпорации «Ростех» в Санкт-Петербурге, Экспертный центр "ПОРА", 01:55, 18.10.2018, Россия
12 октября состоялся круглый стол «Развитие арктических проектов России во взаимодействии с промышленным сектором». От Экспертного центра «Проектный офис развития Арктики» выступил Александр Воротников, эксперт по ГЧП Экспертного центра «ПОРА», доцент Кафедры государственного регулирования экономики Института общественных наук, РАНХиГС при Президенте РФ, канд. хим. наук., PhD.

ЭОС – участник Всероссийского форума «ПРОФ ИТ»: показываем комплексные решения на российском софте и железе, ООО "Электронные Офисные Системы", 02:06, 17.10.2018, Россия
Компания «Электронные Офисные Системы» стала участником коллективного стенда Ассоциации разработчиков программных продуктов (АРПП) «Отечественный софт» на Всероссийском форуме «ПРОФ-IT».

Арт в интерьере. Новые технологии в производстве картин. Интересные идеи декора и их реализация, АрхДиалог, 23:56, 15.10.2018, Россия
Приглашаем вас принять участие в профессиональной встрече со специалистом в рамках еженедельных семинаров "Проф.среда".

Востоковеды России и Узбекистана наметят пути развития научных связей, НКП "Урал-Евразия", 23:08, 15.10.2018, Узбекистан
В г. Ташкенте 16 октября состоится международный круглый стол «Потенциал развития сотрудничества в научной и образовательной сфере российских и узбекистанских ученых-гуманитариев».

Руководители Группы компаний «Европейская Электротехника» ответили на вопросы инвесторов, ПАО «Европейская Электротехника», 22:54, 15.10.2018,
1 Октября 2018 года. Москва – ПАО «Европейская Электротехника» (далее – «Компания»), один из лидеров российского инжинирингового рынка, провело онлайн-конференцию с представителями инвестиционного сообщества. Мероприятие проведено на портале ИК ФИНАМ.

24-25 октября 2018 года в рамках «Школы управления» состоится практический семинар «Финансовое планирование – гарантия благополучия» для владельцев бизнеса, исполнительных директоров и ведущих специалистов финансовых служб., "Центр обучения "Деловая инициатива" (г.Оренбург), 03:18, 13.10.2018,
На семинаре владелец «ЦО «Деловая инициатива» Оксана Михайловна Мокроносова доступно, без специальных терминов, расскажет, как контролировать расходы и доходы.

Технологии, которые изменят индустрию путешествий, Amadeus Russia, 03:13, 13.10.2018,
4 октября 2018 года состоялась Travel Tech Conference Russia – ежегодная конференция, собирающая ведущих экспертов и представителей компаний, работающих в области информационных технологий индустрии путешествий. Первая часть мероприятия была посвящена обзору последних трендов, тенденций и технологических новинок.

Разработано AVart.Стуdия © 2008-2018 atrex.ru