IUNC Eurasia 2017 - The 6th Annual International Universities Networking Conference + Edu Agency Workshop

IUNC Eurasia 2017 is the first and unique conference on Int’l Higher Education creating the effective and easy-to-use platform for “university-to-university” and “university-to-agent” first contact establishment and further cooperation development.

IUNC Organizing Committee cordially invites you to participate in the 6th Annual International Universities Networking Conference - IUNC Eurasia 2017 on May 15-18, 2017 in Moscow, Russia.

The conference will gather up to 200 participants from Eurasia and all over the world. The IUNC Eurasia 2017 program will combine engaging sessions and presentations from the world leading experts of University Int’l Relations, round-tables and discussions offering great opportunities to share the best practices and catalyzing ideas exchange and, as usual, extraordinary networking activities.

The main distinctive feature of the IUNC Eurasia 2017 is the format of prescheduled one-to-one meetings.

The IUNC Eurasia 2017 will bundle 2 important HigherEd audiences: universities and edu agencies. There will be excellent opportunities for HEIs to find proper agency at the conference, and discuss int’l student recruitment issues directly on site. For agencies, IUNC Eurasia 2017 will build a friendly environment for presenting themselves and appealing to possible collaboration results.

EEUA will host the 6th Annual IUNC Eurasia 2017 conference. The Head of EEUA will coordinate the IUNC Eurasia 2017 and open the Conference, giving the overview of Int’l Higher Education on the territory of CIS countries (former Soviet Union states) and presenting the latest EEUA’s research on Int’l HigherEd.

Meet foreign & local universities, edu agencies and learn the cutting-edge tendencies in Eurasian Higher Education at the 6th Annual IUNC Eurasia 2017 in Moscow.

IUNC 2017 offers a state-of-the-art meeting e-scheduler, which helps participants to find suitable contacts and make appointments quickly and efficiently. Managing of your conference meetings is a breeze to use today!

Discover Moscow - the capital of the biggest and the most amazing country in the world!

The Conference program includes:
— Open sessions and seminars on various topics about:
• trends of international education
• effective ways of cooperation between universities
• recruitment technologies
• state scholarship programs
— Prescheduled meetings with universities and agencies
— Campus tour to prospective partner universities
— Networking activities

There are many ways of collaboration you will find at the conference:
• Academic exchange of students
• Faculty exchange
• Creating joint educational programs
• Exchange of educational products
• Joint grant applications

Контактное лицо: Anna (написать письмо автору)
Компания: Universities Union of Eurasia (все новости этой организации)
Добавлен: 14:17, 11.01.2017

Новое в закупках, налоговой и бюджетной политике: обо всем и подробно на зимней сессии вебинаров. Успейте зарегистрироваться!, ООО "БФТ", 05:44, 18.01.2019,
Компания БФТ приглашает принять участие в зимней сессии вебинаров для руководителей и финансистов по вопросам составления и исполнения бюджетов, ведения бухгалтерского и бюджетного учета, осуществления закупок, а также финансового контроля. Вебинары пройдут с 7 февраля по 22 февраля 2019 года. Спешите зарегистрироваться!

Конференция «Зерно Причерноморья»: 2 дня коммуникации, которые расширят Ваши возможности!, УкрАгроКонсалт, 05:26, 18.01.2019,
Продолжается регистрация на 16ю Международную конференцию «Зерно Причерноморья-2019» - ведущий мировой форум и ежегодное место встречи лидеров агробизнеса., которая состоится 10-11 апреля 2019г. в отеле ИнтерКонтиненталь, г.Киев.

Члены HR-PM-клуба предскажут, как будут развиваться проектные компетенции в 2025 году, ГК ПМСОФТ, 03:54, 17.01.2019, Россия
29 и 30 января в Москве состоится очередная встреча HR-клуба, основанного для специалистов по управлению персоналом проектно-ориентированных компаний, силами НИПИГАЗ и Университета управления проектам ГК ПМСОФТ.

Конференция «Зерно Причерноморья»: 2 дня коммуникации, которые расширят Ваши возможности!, Commodity market analyst UkrAgroConsult, 22:07, 05.01.2019, Украина

Создание «живой» картинки для Instagram, Академия re:Store, 22:18, 26.12.2018,
21 декабря в московской Академии re:Store выступила профессиональный дизайнер, фотограф и блогер Юлия Космо (@julicosmo).

«Газинформсервис» - партнер конференции по кибербезопасности «ТрансИБ-Балтика 2018», Газинформсервис, 16:25, 21.12.2018,
13-14 декабря 2018 в Санкт-Петербурге состоялась конференция-семинар «Кибербезопасность предприятий топливно-энергетического комплекса России «ТрансИБ-Балтика 2018». Ключевыми темами мероприятия стали безопасность объектов КИИ, взаимодействие с ГосСОПКА и защита информации в АСУ ТП.

Дни управления проектами в Санкт-Петербурге бьют рекорды посещаемости, ГК ПМСОФТ, 05:00, 21.12.2018,
6 и 7 декабря в Северной Столице прошли Дни управления проектами Группы компаний ПМСОФТ. Программа мероприятий объединила выступления российских и международных экспертов в области проектного менеджмента с семинаром-практикумом по применению программных продуктов TILOS и Powerproject.

PR+ FORUM 2019. III Всероссийский форум PR директоров, InterForum, 04:27, 21.12.2018, Россия
В рамках PR+ Forum 2019 ведущие практики из российских и международных компаний поделятся с Вами опытом реализации новых проектов в сфере связей с общественностью. В интерактивном формате участники вместе с докладчиками будут искать ответы на актуальные вопросы, возникающие в их ежедневной профессиональной деятельности.

FMCG & RETAIL TRADE MARKETING FORUM 2019, InterForum, 04:23, 21.12.2018, Россия
На самые актуальные вопросы и вызовы сферы торгового маркетинга потребительских товаров ответят представители крупного и среднего бизнеса, торговых сетей и аналитики ведущих исследовательских компаний.

VPROC 2019. II Всероссийский форум директоров по закупкам., InterForum, 04:23, 21.12.2018,
Вас ждут воркшопы и мастер-классы от лучших экспертов в сфере закупок, где вы сможете прокачать свои знания по интересующим вас аспектам закупочного процесса и получите практические навыки, которые сможете моментально применить в работе.

Разработано AVart.Стуdия © 2008-2019 atrex.ru