Львів та «Львівське» – 300 кРОКІВ свята!

У перші вихідні травня стародавнє місто Лева традиційно відзначає свій День народження. Але цьогоріч ця подія співпадає зі ще однією визначною для міста датою – славній Львівській пивоварні виповнюється 300 років! 3-го травня перше українське пиво ТМ «Львівське», що вариться у Львові з 1715 року, запрошує гостей та мешканців стародавнього міста долучитися до заходу «300 кРОКІВ свята» та здійснити неймовірну подорож у часі стародавніми вулицями – крізь віки до сьогодення.

Цього року стародавньому Львову виповнюється 758 років, і слід зазначити, що три останні сторіччя історія та культура цього дивовижного міста тісно пов’язана із пивоварінням. Адже саме тут у далекому 1715 році було засновано найдавніше з працюючих пивоварних підприємств України – відому Львівську пивоварню. Тут варили настільки добре пиво, що зовсім скоро про львівське почали складали легенди, а сам бурштиновий напій перетворився на одну з візитівок столиці Галичини.

3-го травня 2015 року з нагоди подвійного свята квартал у самому серці міста перетвориться на святковий майданчик, сповнений різноманітних цікавинок та розваг. Територія незвичного святкування буде обмежена двома вулицями – Староєврейською та Братів Рогатинців. Зазирнувши сюди, гості та мешканці міста зможуть здійснити незабутню подорож у різноманітні історичні епохи Львова, познайомитися з його славетними субкультурами та вписати свою сторінку в літопис міста-легенди.

Зазначимо, щоб пройти святковим розважально-історичним маршрутом пересічному гостю знадобиться зробити у середньому 300 кроків, кожен з яких стане маленькою віхою у спільній історії Львова та Львівської броварні. Наприклад, тут можна буде познайомитися з ченцями, які за легендою заснували стародавню Львівську пивоварню 300 років тому, або спробувати свої сили під час майстер-класу з батярських танців, а також відчути себе справжнім ремісником XVIII-XIX століття та власноруч виготовити собі сувенір на пам’ять про День міста 2015 року. До речі, одним з центральних елементів території святкування стане зона побажань, оформлена у вигляді дошки, де кожен зможе привітати улюблене місто зі святом та розповісти, за що саме його любить.

Олексій Олійнічук, директор Львівської пивоварні: «Львівське пиво за 300 років свого існування не тільки ввібрало в себе історію та легенди стародавнього міста Лева, але й перетворилося на один із символів Львова. Цього року бренд вже традиційно підтримує святкування Дня Львова та запрошує мешканців та гостей міста відзначити ще одну значущу подію – 300-річчя славної Львівської пивоварні. Разом зі «Львівським» ви зможете поринути в атмосферу 1715 року, познайомитися із самим Робертом Домсом, пожартувати з батяриками та зробити селфі на повітряній кулі. Приходьте та святкуйте разом зі «Львівським» – буде весело!»

Контактное лицо: Марія Тітовська (написать письмо автору)
Компания: ТМ «Львівське» (все новости этой организации)
Добавлен: 08:40, 29.04.2015
Страна: Украина

Руководитель Телетрейд Групп принял участие в праздновании 15-летия Научно-исследовательского института неотложной детской хирургии и травматологии, TeleTrade, 02:34, 18.10.2018,
Генеральный директор российского лицензированного форекс-дилера Телетрейд Групп Сергей Шамраев принял участие в торжественном мероприятии, посвященном 15-летию создания Научно-исследовательского института неотложной детской хирургии и травматологии (НИИ НДХиТ), президентом которого является «Детский доктор мира» Леонид Рошаль.

МСЕ «Экспохлеб» поздравляет работников сельского хозяйства и перерабатывающей промышленности с праздником, МСЕ "Экспохлеб", 23:04, 15.10.2018, Россия
Генеральный директор МСЕ «Экспохлеб» Юрий Кацнельсон поздравляет работников сельского хозяйства и перерабатывающей промышленности с профессиональным праздником.

Paulig празднует семилетие завода в Твери, Paulig, 01:43, 21.09.2018, Россия
Компания Paulig за 2018 год проинвестирует в дальнейшее развитие производства в Тверской области более 270 млн рублей

Легендарному какао «Золотой Ярлык»® 110 лет!, Холдинг "Объединенные кондитеры", 01:10, 19.09.2018,
Знаменитая марка «Золотой ярлык»® отмечает юбилей. Вот уже 110 лет этот напиток выпускается на фабрике «Красный Октябрь», радуя потребителей ароматом, вкусом и качеством.

У «Ленты» — День Рождения!, Синтез-56, 00:43, 18.09.2018, Россия
Сети гипермаркетов «Лента» исполняется 25 лет! К этому событию мы распространили 25 000 праздничных каталогов по почтовым ящикам в г. Орске.

Атилект: создаем сайты для вас уже 18 лет!, Атилект, 18:51, 04.09.2018,
В августе Атилект отметил свой 18 День рождения! Оставаться актуальными и предлагать своим клиентам качественные услуги по созданию сайтов - наш девиз, позволяющий нам быть успешными так долго!

Компания БФТ отметила очередной день рождения, «Бюджетные и Финансовые Технологии» (БФТ), 04:59, 12.08.2018,
С 30 июля по 3 августа, в течение всей рабочей недели, Компания БФТ праздновала свой двадцать первый день рождения. Каждый день проходили различные мероприятия, приуроченные к торжественному событию.

Компания БФТ отметила очередной день рождения, «Бюджетные и Финансовые Технологии» (БФТ), 04:58, 12.08.2018, Россия

В честь 125-летия города новосибирцы приготовят крупнейший в России сладкий сибирский пирог, Кейтеринг Анны Сидевич, 00:11, 21.06.2018, Россия
В день города на Красном проспекте перед Первомайским сквером будет изготовлен и съеден уникальный для России сладкий сибирский пирог весом около 2 тонн и длиной 125 метров.

Жители Ивановской области могут изменить способ доставки пенсии в период дачного сезона, ОПФР по Ивановской области, 14:03, 18.06.2018,

Разработано AVart.Стуdия © 2008-2018 atrex.ru