Львів та «Львівське» – 300 кРОКІВ свята!

У перші вихідні травня стародавнє місто Лева традиційно відзначає свій День народження. Але цьогоріч ця подія співпадає зі ще однією визначною для міста датою – славній Львівській пивоварні виповнюється 300 років! 3-го травня перше українське пиво ТМ «Львівське», що вариться у Львові з 1715 року, запрошує гостей та мешканців стародавнього міста долучитися до заходу «300 кРОКІВ свята» та здійснити неймовірну подорож у часі стародавніми вулицями – крізь віки до сьогодення.

Цього року стародавньому Львову виповнюється 758 років, і слід зазначити, що три останні сторіччя історія та культура цього дивовижного міста тісно пов’язана із пивоварінням. Адже саме тут у далекому 1715 році було засновано найдавніше з працюючих пивоварних підприємств України – відому Львівську пивоварню. Тут варили настільки добре пиво, що зовсім скоро про львівське почали складали легенди, а сам бурштиновий напій перетворився на одну з візитівок столиці Галичини.

3-го травня 2015 року з нагоди подвійного свята квартал у самому серці міста перетвориться на святковий майданчик, сповнений різноманітних цікавинок та розваг. Територія незвичного святкування буде обмежена двома вулицями – Староєврейською та Братів Рогатинців. Зазирнувши сюди, гості та мешканці міста зможуть здійснити незабутню подорож у різноманітні історичні епохи Львова, познайомитися з його славетними субкультурами та вписати свою сторінку в літопис міста-легенди.

Зазначимо, щоб пройти святковим розважально-історичним маршрутом пересічному гостю знадобиться зробити у середньому 300 кроків, кожен з яких стане маленькою віхою у спільній історії Львова та Львівської броварні. Наприклад, тут можна буде познайомитися з ченцями, які за легендою заснували стародавню Львівську пивоварню 300 років тому, або спробувати свої сили під час майстер-класу з батярських танців, а також відчути себе справжнім ремісником XVIII-XIX століття та власноруч виготовити собі сувенір на пам’ять про День міста 2015 року. До речі, одним з центральних елементів території святкування стане зона побажань, оформлена у вигляді дошки, де кожен зможе привітати улюблене місто зі святом та розповісти, за що саме його любить.

Олексій Олійнічук, директор Львівської пивоварні: «Львівське пиво за 300 років свого існування не тільки ввібрало в себе історію та легенди стародавнього міста Лева, але й перетворилося на один із символів Львова. Цього року бренд вже традиційно підтримує святкування Дня Львова та запрошує мешканців та гостей міста відзначити ще одну значущу подію – 300-річчя славної Львівської пивоварні. Разом зі «Львівським» ви зможете поринути в атмосферу 1715 року, познайомитися із самим Робертом Домсом, пожартувати з батяриками та зробити селфі на повітряній кулі. Приходьте та святкуйте разом зі «Львівським» – буде весело!»

Контактное лицо: Марія Тітовська (написать письмо автору)
Компания: ТМ «Львівське» (все новости этой организации)
Добавлен: 08:40, 29.04.2015
Страна: Украина

В честь 125-летия города новосибирцы приготовят крупнейший в России сладкий сибирский пирог, Кейтеринг Анны Сидевич, 00:11, 21.06.2018, Россия
В день города на Красном проспекте перед Первомайским сквером будет изготовлен и съеден уникальный для России сладкий сибирский пирог весом около 2 тонн и длиной 125 метров.

Жители Ивановской области могут изменить способ доставки пенсии в период дачного сезона, ОПФР по Ивановской области, 14:03, 18.06.2018,

Пивоварня «Балтики» в Новосибирске отмечает свой десятилетний юбилей, ООО "Пивоваренная компания "Балтика", 18:26, 01.06.2018, Россия
31 мая на торжественном мероприятии в киноконцертном комплексе им. Маяковского сотрудников завода «Балтика-Новосибирск» поздравили с десятилетием предприятия первые лица города и области, партнёры и друзья.

Активисты ОНФ в Челябинской области приняли участие в праздновании столетия Первомая, «Народный фронт «За Россию» в Челябинской области, 02:33, 07.05.2018, Россия
Активисты челябинского отделения Общероссийского народного фронта отметили сотый Праздник весны и труда на одной из главных площадей Челябинска…

Челябинская команда «Молодежки ОНФ» организовала субботник возле памятника Белке и Стрелке, «Народный фронт «За Россию» в Челябинской области, 00:29, 18.04.2018, Россия
Участники команды «Молодежки ОНФ» и активисты регионального отделения Общероссийского народного фронта в Челябинской области присоединились к акции «Космос наш»…

Лидер мирового рынка электрообогрева отметил 75-летие, Данфосс, 10:36, 31.12.2017, Россия
В 2017 году компания DEVI, мировой лидер рынка электрообогрева, отметила свое 75-летие.

ROCKWOOL поздравляет с наступающим Новым Годом!, ROCKWOOL, 21:04, 29.12.2017, Россия
Дорогие друзья!

АКГ «ДЕЛОВОЙ ПРОФИЛЬ» празднует День рождения, АКГ «ДЕЛОВОЙ ПРОФИЛЬ», 21:42, 25.12.2017,
19 декабря Аудиторско-консалтинговая группа «ДЕЛОВОЙ ПРОФИЛЬ» отметила свой 22-ой День рождения.

Владислав Большаков директор Воронежского пивзавода: «День рождения завода отмечу за прилавком!», Коммуникационное агентство "Румекс Вижен", 17:35, 15.12.2017, Россия
16 декабря 81-годовщину Воронежского пивоваренного завода Владислав Большаков решил отметить особенным образом. В пивоваренной отрасли Владислав работает с 2001 года, последние два года возглавляет Воронежский пивзавод, но в праздничный день директор предприятия решил попробовать себя в роли продавца фирменного магазина при заводе.

Два поколения пивоваров встретятся на пивзаводе "Ярпиво", Коммуникационное агентство "Румекс Вижен", 07:19, 14.12.2017, Россия
15 декабря пивзавод «Ярпиво» отметит свое 43-летие. В этот день предприятие посетят более ста пивоваров, включая современных сотрудников и ветеранов труда, отработавших на предприятии более 20 лет.

Разработано AVart.Стуdия © 2008-2018 atrex.ru