Logistics Services Outsourcing is a Key Industry Trend. ACEX at the Russian Retail Week

The topic of outsourcing of logistics processes rises in key industry events more and more often. The Supply Chain Forum took place at the World Trade Center, on June 8 during the Russian Retail Week (RRW -2018).
Panel session with the participation of logistics operators was held for the first time at RRW. Members of ACEX board of directors Andrey Andreev and Miroslav Zolotarev shared their views on the role of logistics companies in the supply chain from producer to retailer.
The Board Director of ACEX noted that the participation of representatives of logistics companies in such events indicates the beginning of an open dialogue between retailers, producers and logistics operators. The logistics companies seek to optimize business processes of manufacturers and retailers, and not only get service contracts.
"This is the first step towards the development of outsourcing of logistics services,- Miroslav Zolotarev said. - The level of outsourcing of logistics in Russia should go from 20-30% to 65-70% similar to the markets of developed countries in Europe, the US and Japan. ACEX was involved into this issue since its foundation, for the first time the topic was discussed at the Eurasian Logistic Conference at the CCI of Russia in 2015. Unfortunately, the market of professional logistics services in Russia is still weak and unripe, but the participation of logistics operators in the event for the largest companies of the retail industry in Russia indicates the beginning of rapprochement."
The main topics of the event were connected with the digitization of logistics and supply chains in retail, cooperation, partnership, collaboration, joint projects and initiatives of retailers, manufacturers, suppliers and other participants in supply chains.

Vasily Demin, Deputy Director of the Coordination Council for Logistics, ACEX Alliance partner, dedicated his report to digitalization and automation in supply chains. He noted that automation reduces errors and reduces unproductive operations. Nevertheless, the main resource is still a person, his involvement in the process and the level of training.
240 delegates took part in the Forum, among them were the logistics and supply chain directors of the largest manufacturers and retailers in Russia.

Details at: https://acexgroup.net/en/Our-events/logistics-services-outsourcing-is-a-key-industry-trend-acex-at-the-russian-retail-week/

ACEX Press center
pr@acex.net
30, Kommunalny proezd,
Khimki, 141400, Russia

Контактное лицо: ACEX Press center (написать письмо автору)
Компания: ACEX (все новости этой организации)
Добавлен: 21:25, 21.06.2018

Автоцентр ГАЗ «Луидор» дарит автомобиль, ООО "Луидор", 01:14, 20.09.2018,
Официальный дилер Горьковского автомобильного завода «Луидор» организует мероприятие «Автомобильная ярмарка», посвященное подведению итогов акции «Автомобиль в подарок!»

«Байкал-Сервис ТК» расширяет присутствие в Ханты-Мансийском АО, Байкал Сервис, 01:31, 19.09.2018, Россия
Транспортная компания «Байкал-Сервис» 18 сентября открыла филиал в Нижневартовске, который стал вторым после Сургута представительством компании в Югре и 84-ым в России.

DPD в России на складской конференции Knight Frank, DPD, 01:16, 16.09.2018, Россия
Николай Воинов, Генеральный директор DPD в России, крупнейшего коммерческого оператора российского рынка экспресс-доставки и логистики, выступил в качестве эксперта на XIV ежегодной складской конференции Knight Frank.

Hyundai Motor Company представила в Сеуле беспилотный грузовик, Hyundai, 01:28, 12.09.2018, Россия
21 августа в столице Республики Корея состоялась презентация беспилотной модели Hyundai Xcient. Концерн планирует начать выпуск беспилотных автомобилей уже к 2020 году.

Эксперт РА присвоил рейтинг компании РОЛЬФ на уровне ruA-, РОЛЬФ, 02:35, 11.09.2018, Россия
Рейтинговое агентство Эксперт РА присвоило рейтинг кредитоспособности нефинансовой компании РОЛЬФ на уровне ruA-, прогноз по рейтингу – стабильный.

Заглянуть в будущее: перспективы внедрения роботизации на складах, Vivid Senses, 02:25, 11.09.2018, Россия
Форум «Лидеры Логистики 2018» стал единой отраслевой дискуссионной платформой для прямого заинтересованного диалога между ключевыми фигурами логистического рынка.

Эксперты назвали лучший проект по управлению поставщиками в логистической отрасли, Vivid Senses, 02:24, 11.09.2018, Россия
По итогам рейтинга Logistic Chain Performance Rating (LCPR™) в номинации «Лучшая практика по управлению поставщиками» финалистом стал проект компании Алиди «Web-portal»

Российский рынок контейнерных перевозок: итоги 2017 г., прогноз до 2020 г., NeoAnalytics - маркетинговая компания, 17:54, 08.09.2018, Россия
В сентябре 2018 г. исследовательская компания NeoAnalytics завершила проведение маркетингового исследования российского рынка контейнерных перевозок.

DPD в России — эксклюзивный логистический провайдер Xiaomi, DPD, 19:13, 06.09.2018, Россия
DPD в России, крупнейший коммерческий оператор отечественного рынка экспресс-доставки, стала эксклюзивным логистическим провайдером Xiaomi в РФ. DPD будет доставлять заказы, сделанные на mi.com, недавно открытом официальном интернет-магазине компании.

Челябинские эксперты ОНФ проверили дороги, отремонтированные за счет федеральных средств, «Народный фронт «За Россию» в Челябинской области, 00:42, 06.09.2018, Россия
Активисты челябинского отделения Общероссийского народного фронта провели мониторинг дорог, отремонтированных по федеральной программе «Безопасные и качественные дороги»…

Разработано AVart.Стуdия © 2008-2018 atrex.ru