Всеукраїнське свято до Дня захисту дітей «З ДИТИНОЮ У СЕРЦІ»

Першого дня літа, у Міжнародний день захисту дітей, Благодійна організація «Благодійний фонд «Карітас-Київ» подарує радість та веселощі дітям столиці.
Коли: 1 червня 2018 року з 15:00 до 18:00
Де: парк «Аврора» (м. Київ, Дніпровський район, вул. С. Стальського, парк «Аврора» за ТЦ «Квадрат»)

На малечу та їхніх батьків чекають розважально-навчальні заходи (ігровий і танцювальний майданчик, різноманітні майстер-класи, креативна фотозона, конкурси і розіграш призів, батьківська зона, святковий концерт тощо).

Директор БФ «Карітас-Київ» о. Роман Сиротич: «Мета нашого заходу – звернути увагу на дітей та на їхні потреби. Це свято – нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни».

За 26 років роботи організації «Карітас-Київ» діти та молодь завжди були однією з пріорітетних цільових груп. Особливу підтримку співробітники фонду надають вразливим категоріям дітей:
• із кризових, малозабезпечених, неповних, багатодітних родин, сироти,
• з особливими потребами;
• внутрішньо переміщених осіб тощо.

Про свято:
Міжнародний день захисту дітей був запроваджений у листопаді 1949 року у Парижі рішенням сесії Ради Міжнародної демократичної федерації жінок. Вперше «Міжнародний день захисту дітей» відзначався в 1950 році в 51 країні світу. ООН підтримала цю ініціативу й оголосила захист прав, життя і здоров’я дітей одним з пріоритетних напрямків своєї діяльності.

Про Благодійний фонд «Карітас-Київ»:
Карітас – це латинське слово, що означає милосердя, самовіддану безкорисну любов.
Благодійний Фонд «Карітас-Київ» працює з 1992 року. За цей період десятки тисяч потребуючих людей отримали соціальну, матеріальну, психологічну та юридичну допомогу.
«Карітас-Київ», як частина «Карітас України», входить у велику міжнародну спільноту «Карітас Інтернаціоналіс», що об’єднує 167 організацій «Карітасу» по всьому світу.

Сайт: http://caritas-kiev.org.ua

Сторінка в фейсбуці: https://www.facebook.com/pg/Caritas.in.Kyiv

Контактное лицо: тел.: +38 (097) 443 36 92 (написать письмо автору)
Компания: Благодійний Фонд «Карітас-Київ» (все новости этой организации)
Добавлен: 23:24, 29.05.2018

В Москве прошел первый благотворительный Кубок по футболу «Доброе сердце», Electrolux, 00:34, 10.10.2018,
29 сентября на стадионе «Труд» состоялся Кубок Любительской детской футбольной лиги среди воспитанников детских домов - результат совместной благотворительной инициативы Фонда «Арифметика Добра» и компании Electrolux. Поддержку проекту оказали благотворительные фонды «Милосердие» и «Красно-Белое сердце».

Первый день донора LG и футбольного клуба «Локомотив», LG, 03:47, 02.10.2018, Россия
Компания LG Electronics и ФК «Локомотив» провели первый совместный День донора.

Волонтеры АО «Связьтранснефть» оказали помощь приюту для животных, АО «Связьтранснефть», 20:14, 28.09.2018, Россия
Сотрудники аппарата управления АО «Связьтранснефть» (г. Москва) приняли участие в корпоративной волонтерской акции по поддержке бездомных животных.

Благотворительная акция KFC собрала 323 тыс. грн для СОС Детские Деревни Украина, KFC, 20:14, 28.09.2018,
Cеть ресторанов KFC в Украине завершила благотворительную акцию «Я помогаю» в пользу международной организации СОС Детские Деревни Украина. Собранные 323 тыс. грн компания передала СОС Детские Деревни Украина для обустройства тренинговой комнаты в Молодежном центре для подростков и молодежи в Киеве, который открылся 21 сентября.

ОБРАЩЕНИЕ ДЕТСКОГО ПРИЮТА «ПОКРОВ», Православный детский социально-реабилитационный центр «ПОКРОВ», 02:58, 27.09.2018,
Приют «Покров» 12 лет решает сложнейшую задачу, не разрушая биологическую семью, оказывает помощь деткам из неблагополучных семей и лишенных опеки. Дети приезжаю в приют из разных уголков нашей страны.

PPG завершила проект COLORFUL COMMUNITIES в филиале МБОУ гимназия №3 в г. Грязи, Россия, PPG Corporate Communications, EMEA, 01:13, 12.09.2018, Россия
В рамках проекта был отремонтирован и окрашен в яркие цвета спортзал, в котором смогут заниматься более 520 учеников

Творить добро на радость детям, ЦУМ, 01:08, 08.09.2018, Россия
В преддверии Дня знаний сотрудники ЦУМа побывали в гостях у воспитанников Областного социально-реабилитационного центра для несовершеннолетних «Бригантина».

Сотрудники "Металлоптторга" и ТЦ "Муравей" поздравили детей из подшефного центра "Солнышко" с Днем знаний, Металлопторг, 01:08, 08.09.2018, Россия
31 августа 2018 года, накануне Дня знаний, сотрудники компании «Металлоптторг» и ТЦ «Муравей» побывали в социально-реабилитационном центре «Солнышко». Подобные встречи давно стали доброй традицией для сотрудников предприятий Союза.

Приятно созидать, Молодежный медиахолдинг "ЕСТЬ TALK!" ТГУ, 19:40, 06.09.2018, Россия
В Международный день благотворительности опорный Тольяттинский государственный университет (ТГУ) напоминает о сборе пожертвований на строительство мемориального комплекса.

СОТРУДНИКИ ЗАВОДА P&G В НОВОМОСКОВСКЕ ПОМОГЛИ ПОДГОТОВИТЬ ДЕТЕЙ К 1 СЕНТЯБРЯ, P&G, 00:52, 06.09.2018,
Сотрудники завода P&G в Новомосковске помогли подготовить к школе 50 подопечных Новомосковского социально-реабилитационного центра для несовершеннолетних.

Разработано AVart.Стуdия © 2008-2018 atrex.ru