Voronezh Industrial Forum gathers 6000 Participants included ACEX members

Miroslav Zolotarev, the Board Director of ACEX held a meeting "Automation of logistics: Russia and Europe" as part of the event.
The II interregional forum-exhibition "Logistics of the Chernozem Region-2018" was held within the framework of the XI Voronezh Industrial Forum, on May 22-23, 2018.
More than 60 companies from Germany and various cities of Russia took part in the exhibition: Voronezh, Krasnodar, Moscow, St. Petersburg, Lipetsk, Kursk, Novovoronezh, Omsk. Over two days, more than 5940 people visited the event.
Aleksey Besprozvannykh - the deputy Minister of Industry and Trade of the Russian Federation, Alexander Gusev - acting governor of the Voronezh region, Maxim Fateev vice-president of the Chamber of Commerce and Industry of the Russian Federation and other representatives of state and private structures took part in the opening ceremony.
ACEX Logistics Alliance was invited by the organizers as an expert community of Russian logistics cluster for one of the sessions of the Forum - a conference on logistics, dedicated to the automation of various logistics processes.
According ACEX Board Director Miroslav Zolotarev, the presented cases reflect the trends of logistics processes that are relevant in the region.
Alexander Gelbling, regional manager of CIS and Baltic countries of BITO LAGERTECHNIK (Germany), disclosed the topic of robotization of the warehouse, the use of machines to perform warehouse operations for the goods delivery. He told about a new German technology, which has no production and use in Russia.
Maria Mishieva, Head of Sales CUPOL spoke about the automation of tracking the location of commercial vehicles, controlling fuel consumption.
Ruslan Musyakaev, General Director of "Black Earth Omnikomm" said in his speech on the state of the automation of commercial vehicles management processes. It was about maintaining its serviceability and efficiency, timely replacement of it, based on resource capacity.
Maksim Danilin, marketing and development director of LLC "S2B GROUP" spoke about the automation of the commercial activities of the cargo-owner enterprises in choosing the optimal carrier or several truckers to perform their tasks of planning and executing motor transport deliveries.
During the Forum, Miroslav Zolotarev held meetings with representatives of Russian Railways on client service cargo delivery. The talks were held with Alexander Belevich, the head of the Voronezh airport on the use of the airport as an inter-regional hub for export-oriented companies of Voronezh, Lipetsk and other neighboring regions. The leading Russian airlines operate flights to Voronezh: Aeroflot and S7 with a large international coverage network, as well as foreign airlines like Turkish airlines with the most extensive global network. This gives a good chance to the Voronezh air hub to become an interregional hub of the Chernozem region.
Andrey Andreev, LANKS logistics director, ACEX member in Voronezh, was a co-organizer of the business program of the forum. Together with the co-founders of the Voronezh Logistics Alliance, Andrey Andreev and Elena Sidorova, Miroslav Zolotarev held a number of joint meetings with cargo owners, including the logistics department of Pirelli, the leading manufacturer of automobile tires for the Russian market, as well as for the markets of Europe, the Middle East and Asia. Prospects for developing relations and providing solutions for transport are outlined.
The forums were supported by the largest industry and regional mass media: Kommersant, RIA Voronezh, De Facto, ABIREG, GTRK, Russia 24, Russia 1, Man of Cause, Business Journal. Black Earth, Chef. First persons, Insider and many others.

Details at: https://acexgroup.net/en/news/voronezh-industrial-forum/

30, Kommunalny proezd,
Khimki, 141400, Russia

Контактное лицо: ACEX Press center (написать письмо автору)
Компания: ACEX (все новости этой организации)
Добавлен: 16:46, 27.06.2018

В СЛД «Поворино» филиала «Южный» компании «ЛокоТех-Сервис» отлили 10-тысячный вкладыш моторно-осевого подшипника, ЛокоТех, 23:10, 25.03.2024, Россия
В литейном отделении сервисного локомотивного депо (СЛД) «Поворино» филиала «Южный» компании «ЛокоТех-Сервис» отлили 10-тысячный вкладыш моторно-осевого подшипника. На предприятии налажено собственное литейное производство деталей, необходимых для колесно-моторных блоков.

Директором филиала «Свердловский» ООО «ЛокоТех-Сервис» назначен Сергей Лысов, ЛокоТех, 23:00, 25.03.2024, Россия
В зону ответственности Сергея Лысова входит обеспечение выполнения плана сервисного обслуживания локомотивов в соответствии с требованиями основного заказчика, а также ключевых показателей эффективности производственно-хозяйственной и финансово-экономической деятельности филиала «Свердловский».

Ульяновцы скупают автомобили LADA. Дилеры фиксируют рост продаж на 36%, Авторай, 22:51, 25.03.2024, Россия
LADA остается одним из самых узнаваемых автомобильных брендов в России. Модели отличаются не только прочностью и надежностью, но и ценовой доступностью. В условиях сложной экономической ситуации бренд активно прогрессирует. Свое предпочтение продукции тольяттинского автогиганта отдают и ульяновцы – растут продажи и интерес к новым модификациям.

«Деловые Линии» в третий раз признаны «Надежным перевозчиком», ГК "Деловые Линии", 22:39, 25.03.2024, Россия
«Деловые Линии» в третий раз признаны «Надежным перевозчиком»

В филиале «Забайкальский» ООО «ЛокоТех-Сервис» подвели итоги коллективного договора за 2023 год, ЛокоТех, 22:35, 25.03.2024, Россия
Итоги коллективного договора были подведены на ХХII социально-экономическом форуме на Забайкальской железной дороге.

Оздоровительная кампания для сотрудников стартовала в филиале «Приволжский» ООО «ЛокоТех-Сервис», ЛокоТех, 22:35, 25.03.2024, Россия
В марте в филиале «Приволжский» ООО «ЛокоТех-Сервис» стартовала оздоровительная кампания-2024. До октября включительно на отдых и лечение отправятся сотрудники со всех предприятий, входящих в филиал, члены их семей и неработающие пенсионеры

Семинар по весеннему комиссионному осмотру прошел на базе СЛД «Горький-Центральный» филиала «Западный» ООО «ЛокоТех-Сервис», ЛокоТех, 22:33, 25.03.2024, Россия
20 марта в рамках «Дня культуры безопасности движения поездов» на базе инженерного центра и сервисного локомотивного депо (СЛД) «Горький-Центральный» филиала «Западный» ООО «ЛокоТех-Сервис» прошел семинар, в котором приняли участие представители ООО «ЛокоТех-Сервис», ООО «Милорем-Сервис», ООО «ДиаТех», ТЧЭ.

Начальником СЛД «Печора» филиала «Северный» ООО «ЛокоТех-Сервис» назначен Владимир Лебеденко, филиал "Северный" ООО "ЛокоТех-Сервис", 21:51, 21.03.2024, Россия
На новой должности Владимир Лебеденко будет осуществлять планирование и руководство производственно-хозяйственной деятельностью предприятия, контроль над выполнением ключевых показателей плана сервисного обслуживания локомотивов в соответствии с требованиями заказчика, обеспечение финансово-экономической эффективности депо.

Интернет помогает женщинам зарабатывать больше и копить на мечту, Boxberry, 21:50, 21.03.2024, Россия
Логистический сервис Boxberry выяснил у жительниц крупных городов России, как часто они торгуют в интернете и насколько востребованы их товары

Филиал «Западно-Сибирский» компании «ЛокоТех-Сервис» внедряет предложения, направленные на технические и технологические улучшения его предприятий, Западно-Сибирский филиал ООО ЛокоТех-Сервис, 21:48, 21.03.2024,
Работники филиала «Западно-Сибирский» ООО «ЛокоТех-Сервис» продолжают реализовывать многочисленные мероприятия, касающиеся текущего ремонта основных средств инфраструктуры (зданий, сооружений и оборудования), охраны труда, улучшений в области пожарной, промышленной и экологической безопасности.

Разработано AVart.Стуdия © 2008-2024 atrex.ru