Voronezh Industrial Forum gathers 6000 Participants included ACEX members

Miroslav Zolotarev, the Board Director of ACEX held a meeting "Automation of logistics: Russia and Europe" as part of the event.
The II interregional forum-exhibition "Logistics of the Chernozem Region-2018" was held within the framework of the XI Voronezh Industrial Forum, on May 22-23, 2018.
More than 60 companies from Germany and various cities of Russia took part in the exhibition: Voronezh, Krasnodar, Moscow, St. Petersburg, Lipetsk, Kursk, Novovoronezh, Omsk. Over two days, more than 5940 people visited the event.
Aleksey Besprozvannykh - the deputy Minister of Industry and Trade of the Russian Federation, Alexander Gusev - acting governor of the Voronezh region, Maxim Fateev vice-president of the Chamber of Commerce and Industry of the Russian Federation and other representatives of state and private structures took part in the opening ceremony.
ACEX Logistics Alliance was invited by the organizers as an expert community of Russian logistics cluster for one of the sessions of the Forum - a conference on logistics, dedicated to the automation of various logistics processes.
According ACEX Board Director Miroslav Zolotarev, the presented cases reflect the trends of logistics processes that are relevant in the region.
Alexander Gelbling, regional manager of CIS and Baltic countries of BITO LAGERTECHNIK (Germany), disclosed the topic of robotization of the warehouse, the use of machines to perform warehouse operations for the goods delivery. He told about a new German technology, which has no production and use in Russia.
Maria Mishieva, Head of Sales CUPOL spoke about the automation of tracking the location of commercial vehicles, controlling fuel consumption.
Ruslan Musyakaev, General Director of "Black Earth Omnikomm" said in his speech on the state of the automation of commercial vehicles management processes. It was about maintaining its serviceability and efficiency, timely replacement of it, based on resource capacity.
Maksim Danilin, marketing and development director of LLC "S2B GROUP" spoke about the automation of the commercial activities of the cargo-owner enterprises in choosing the optimal carrier or several truckers to perform their tasks of planning and executing motor transport deliveries.
During the Forum, Miroslav Zolotarev held meetings with representatives of Russian Railways on client service cargo delivery. The talks were held with Alexander Belevich, the head of the Voronezh airport on the use of the airport as an inter-regional hub for export-oriented companies of Voronezh, Lipetsk and other neighboring regions. The leading Russian airlines operate flights to Voronezh: Aeroflot and S7 with a large international coverage network, as well as foreign airlines like Turkish airlines with the most extensive global network. This gives a good chance to the Voronezh air hub to become an interregional hub of the Chernozem region.
Andrey Andreev, LANKS logistics director, ACEX member in Voronezh, was a co-organizer of the business program of the forum. Together with the co-founders of the Voronezh Logistics Alliance, Andrey Andreev and Elena Sidorova, Miroslav Zolotarev held a number of joint meetings with cargo owners, including the logistics department of Pirelli, the leading manufacturer of automobile tires for the Russian market, as well as for the markets of Europe, the Middle East and Asia. Prospects for developing relations and providing solutions for transport are outlined.
The forums were supported by the largest industry and regional mass media: Kommersant, RIA Voronezh, De Facto, ABIREG, GTRK, Russia 24, Russia 1, Man of Cause, Business Journal. Black Earth, Chef. First persons, Insider and many others.

Details at: https://acexgroup.net/en/news/voronezh-industrial-forum/

30, Kommunalny proezd,
Khimki, 141400, Russia

Контактное лицо: ACEX Press center (написать письмо автору)
Компания: ACEX (все новости этой организации)
Добавлен: 16:46, 27.06.2018

Corsair Infrastructure Partners объявляет о долгосрочных инвестициях от HarbourVest Partners., Corsair Infrastructure Partners, 18:06, 25.03.2019, США
HarbourVest инвестирует в три фонда под управлением CIP, ориентированных на транспортную инфраструктуру

ПГК нарастила перевозки зерновых и промышленных грузов на фоне роста спроса в Китае, АО ПГК, 01:12, 19.03.2019, Россия
Новосибирский филиал Первой грузовой компании (ПГК) в феврале 2019 года увеличил объем перевозок в крытом подвижном составе на 2% по отношению к аналогичному периоду 2018 года, до 104 тыс. тонн. Грузооборот в этом сегменте вырос также на 2%, до 354 млн т-км.

Цветочный патруль SKODA «РОЛЬФ Витебский» вышел в дозор 8 марта, РОЛЬФ, 17:29, 15.03.2019, Россия
РОЛЬФ Витебский, официальный дилер SKODA, провел ежегодную акцию «Цветочный Патруль» 8 марта совместно с ТРЦ «Радуга». Для всех, кто приехал сюда за подарками и праздничным настроением, дилер чешской марки разместил на парковке торгового центра Весенний автомобиль SKODA Rapid, заполненный яркими букетами тюльпанов.

Volkswagen РОЛЬФ Юг начал реализацию автомобилей по программам «Первый автомобиль» и «Семейный автомобиль», РОЛЬФ, 06:59, 14.03.2019, Россия
В марте 2019 года клиентам дилерского центра РОЛЬФ Юг предоставляется возможность купить автомобиль Volkswagen Polo с выгодой 10% по государственным программам автокредитования «Первый автомобиль» и «Семейный автомобиль».

Внедорожный праздник в стиле РОЛЬФ Jeep, РОЛЬФ, 01:02, 12.03.2019, Россия
23 февраля официальные дилерские центры Jeep РОЛЬФ Центр и РОЛЬФ Диамант устроили праздник для всех поклонников off-road на легендарной внедорожной трассе Jeep Territory

Lexus UX: премьера в Лексус-Ясенево, РОЛЬФ, 00:52, 12.03.2019, Россия
22 февраля в дилерском центре Лексус-Ясенево (компания РОЛЬФ) прошла презентация новейшего Lexus UX. Премьерный показ новинки посетили более 150 ценителей бренда

Определены аэропорты, являющиеся лучшими в мире по обслуживанию клиентов., Международный Совет Аэропортов, 22:36, 09.03.2019, США
Сегодня Международный Совет объявил победителей всемирно известной премии Airport Service Quality (ASQ) Awards, которая присуждается аэропортам во всём мире, обеспечивающим клиентам наилучшее обслуживание.

Определены аэропорты, являющиеся лучшими в мире по обслуживанию клиентов., Международный Совет Аэропортов, 02:19, 08.03.2019, США

Газпромбанк Лизинг поставит партию БелАЗов на угольное месторождение в Сибири, Газпромбанк Лизинг, 02:01, 08.03.2019, Россия
Газпромбанк Лизинг профинансировал ООО «Разрез Киселевский» на общую сумму 414 млн рублей в целях поставки карьерной техники в лизинг.

Определены аэропорты, являющиеся лучшими в мире по обслуживанию клиентов., Международный Совет Аэропортов, 02:00, 08.03.2019, США

Разработано AVart.Стуdия © 2008-2019 atrex.ru