Voronezh Industrial Forum gathers 6000 Participants included ACEX members

Miroslav Zolotarev, the Board Director of ACEX held a meeting "Automation of logistics: Russia and Europe" as part of the event.
The II interregional forum-exhibition "Logistics of the Chernozem Region-2018" was held within the framework of the XI Voronezh Industrial Forum, on May 22-23, 2018.
More than 60 companies from Germany and various cities of Russia took part in the exhibition: Voronezh, Krasnodar, Moscow, St. Petersburg, Lipetsk, Kursk, Novovoronezh, Omsk. Over two days, more than 5940 people visited the event.
Aleksey Besprozvannykh - the deputy Minister of Industry and Trade of the Russian Federation, Alexander Gusev - acting governor of the Voronezh region, Maxim Fateev vice-president of the Chamber of Commerce and Industry of the Russian Federation and other representatives of state and private structures took part in the opening ceremony.
ACEX Logistics Alliance was invited by the organizers as an expert community of Russian logistics cluster for one of the sessions of the Forum - a conference on logistics, dedicated to the automation of various logistics processes.
According ACEX Board Director Miroslav Zolotarev, the presented cases reflect the trends of logistics processes that are relevant in the region.
Alexander Gelbling, regional manager of CIS and Baltic countries of BITO LAGERTECHNIK (Germany), disclosed the topic of robotization of the warehouse, the use of machines to perform warehouse operations for the goods delivery. He told about a new German technology, which has no production and use in Russia.
Maria Mishieva, Head of Sales CUPOL spoke about the automation of tracking the location of commercial vehicles, controlling fuel consumption.
Ruslan Musyakaev, General Director of "Black Earth Omnikomm" said in his speech on the state of the automation of commercial vehicles management processes. It was about maintaining its serviceability and efficiency, timely replacement of it, based on resource capacity.
Maksim Danilin, marketing and development director of LLC "S2B GROUP" spoke about the automation of the commercial activities of the cargo-owner enterprises in choosing the optimal carrier or several truckers to perform their tasks of planning and executing motor transport deliveries.
During the Forum, Miroslav Zolotarev held meetings with representatives of Russian Railways on client service cargo delivery. The talks were held with Alexander Belevich, the head of the Voronezh airport on the use of the airport as an inter-regional hub for export-oriented companies of Voronezh, Lipetsk and other neighboring regions. The leading Russian airlines operate flights to Voronezh: Aeroflot and S7 with a large international coverage network, as well as foreign airlines like Turkish airlines with the most extensive global network. This gives a good chance to the Voronezh air hub to become an interregional hub of the Chernozem region.
Andrey Andreev, LANKS logistics director, ACEX member in Voronezh, was a co-organizer of the business program of the forum. Together with the co-founders of the Voronezh Logistics Alliance, Andrey Andreev and Elena Sidorova, Miroslav Zolotarev held a number of joint meetings with cargo owners, including the logistics department of Pirelli, the leading manufacturer of automobile tires for the Russian market, as well as for the markets of Europe, the Middle East and Asia. Prospects for developing relations and providing solutions for transport are outlined.
The forums were supported by the largest industry and regional mass media: Kommersant, RIA Voronezh, De Facto, ABIREG, GTRK, Russia 24, Russia 1, Man of Cause, Business Journal. Black Earth, Chef. First persons, Insider and many others.

Details at: https://acexgroup.net/en/news/voronezh-industrial-forum/

30, Kommunalny proezd,
Khimki, 141400, Russia

Контактное лицо: ACEX Press center (написать письмо автору)
Компания: ACEX (все новости этой организации)
Добавлен: 16:46, 27.06.2018

JCB помогает пострадавшему от землетрясений острову Ломбок, JCB, 01:40, 21.09.2018, Россия
Компания предоставила в распоряжение Вооруженных сил Индонезии технику для ликвидации последствий стихийных бедствий.

Мировая премьера: доставка будущего с DPDgroup и концепт-каром Renault EZ-PRO, DPD, 01:34, 21.09.2018,
DPDgroup создает новые сценарии доставки с беспилотным концепт-каром Renault EZ-PRO, мировая премьера которого состоялась сегодня (в преддверии Международной выставки коммерческого автотранспорта) в Ганновере – автомобиль был представлен подразделением малотоннажного автотранспорта Renault.

Автоцентр ГАЗ «Луидор» дарит автомобиль, ООО "Луидор", 01:14, 20.09.2018,
Официальный дилер Горьковского автомобильного завода «Луидор» организует мероприятие «Автомобильная ярмарка», посвященное подведению итогов акции «Автомобиль в подарок!»

«Байкал-Сервис ТК» расширяет присутствие в Ханты-Мансийском АО, Байкал Сервис, 01:31, 19.09.2018, Россия
Транспортная компания «Байкал-Сервис» 18 сентября открыла филиал в Нижневартовске, который стал вторым после Сургута представительством компании в Югре и 84-ым в России.

DPD в России на складской конференции Knight Frank, DPD, 01:16, 16.09.2018, Россия
Николай Воинов, Генеральный директор DPD в России, крупнейшего коммерческого оператора российского рынка экспресс-доставки и логистики, выступил в качестве эксперта на XIV ежегодной складской конференции Knight Frank.

Hyundai Motor Company представила в Сеуле беспилотный грузовик, Hyundai, 01:28, 12.09.2018, Россия
21 августа в столице Республики Корея состоялась презентация беспилотной модели Hyundai Xcient. Концерн планирует начать выпуск беспилотных автомобилей уже к 2020 году.

Эксперт РА присвоил рейтинг компании РОЛЬФ на уровне ruA-, РОЛЬФ, 02:35, 11.09.2018, Россия
Рейтинговое агентство Эксперт РА присвоило рейтинг кредитоспособности нефинансовой компании РОЛЬФ на уровне ruA-, прогноз по рейтингу – стабильный.

Заглянуть в будущее: перспективы внедрения роботизации на складах, Vivid Senses, 02:25, 11.09.2018, Россия
Форум «Лидеры Логистики 2018» стал единой отраслевой дискуссионной платформой для прямого заинтересованного диалога между ключевыми фигурами логистического рынка.

Эксперты назвали лучший проект по управлению поставщиками в логистической отрасли, Vivid Senses, 02:24, 11.09.2018, Россия
По итогам рейтинга Logistic Chain Performance Rating (LCPR™) в номинации «Лучшая практика по управлению поставщиками» финалистом стал проект компании Алиди «Web-portal»

Российский рынок контейнерных перевозок: итоги 2017 г., прогноз до 2020 г., NeoAnalytics - маркетинговая компания, 17:54, 08.09.2018, Россия
В сентябре 2018 г. исследовательская компания NeoAnalytics завершила проведение маркетингового исследования российского рынка контейнерных перевозок.

Разработано AVart.Стуdия © 2008-2018 atrex.ru